0 Läs mer >>
Min årskrönika – här kommer den!
 2012 har varit ett år med många känslor, jag har varit längst ner på botten och haft figheter med mig själv,. Jag tror det är det som gör att jag ser ner på detta året,  Jag ligger och tänker en del, funderar över om allt har varit värt det. Ska man tänka bort alla positiva minnen enbart för det negativa tog över, eller ska man minnas det fina och förlåta det dåliga?

Jag kommer börja 2013 med att bli tillsammans med mig själv och om det mot förmodan dyker upp en klok människa i mitt liv, ska jag absolut tänka över saken. Men det sista jag någonsin kommer tillåta igen, det är att manipuleras av lögner och svek.

Så 2012 du var ett år med många fina och tunga stunder.. Du gav mig även världens finaste semester, ett hälsosammare liv, underbara vänner och grymma kvällar  med bl.a. Diggiloo-turnén och Swedish House Mafia.. Så 2012 du var helt okej men jag hoppas 2013 blir ännu bättre.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog fighten med mitt inre. Något som jag inte ens önskar min värsta fiende att behöva gå igenom.

Är det något du saknade år 2012 som du vill ha år 2013?
Tid med mina vänner.

Vilka datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?

29 augusti, dagen då jag bestämde mig att det ohälsosamma livet var ett gammalt kapitel, samt
23 november, dagen då vi såg Swedish House Mafia (något jag för 6 månader sen aldrig trodde jag skulle fixa).

Största misstaget?
Att inte lyssna på kroppen lite tidigare, att jag kämpade ”halvdöd” så länge.

Bästa köpet?
Investeringen i ett hälsosamt liv. Värt varenda krona

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag får nog säga ledsnare, pga min långa sjukskrivning.

Vad önskar du att du gjort mer?
Det här är nog förstå året nånsin som jag känt mig ganska så hjälplös, att någonting faktiskt har stått över mig.. Sjukdomen.. Jag har nog inte kunnat ändra på så mycket. Jag har fått lära mig att försöka tänka en dag i taget.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Oroat mig mindre.

Hoppas att ni har haft ett fint år allihopa!
Jag ser med spänning fram emot vad 2013 har att erbjuda. ♥

Nyårskrönika, 2012.

0 Läs mer >>

Årets sista dag och spenderade förmiddagen av den med att köra ett 45 mins pulspass på mitt Itrim-center.

Under passets gång kom småirritationen över att jag inte packst med simkläder. Det hade varit bra skönt att ha kört 30 min simning efteråt. För tiden hade jag, bara ren lathet från min sida imorse när jag packa träningsväskan.

Nu är duschen efterlängtad

Årets sista pulspass

0 Läs mer >>

Gårdagen spenderades med att montera ihop en Ikea-bokhylla. Jag har en tendens (tydligen) att välja möbler som tar lång tid att skriva ihop.  Nu är bokhyllan äntligen på plats. Och jag är nöjd.

 

 

Jag hann även med dubbla träningspass på gymet: 30 min Easy Line och 30 min simning. Skönt! Jag märker hur simningen har en avkopplanden tendens på mig. Samtidigt som det är bra träning!
Idag vaknade jag med en träningsvärk i hela kroppen efter veckans träningpass. Träningsvärk är i och för sig härligt, så klaga gör jag inte.

Update

0 Läs mer >>

Idag skulle en ny bokhylla inhandlas till lägenheten. Jag hade varit smart och kollat upp igår kväll om den fanns i lager. Ikea Barkaby hade ingen (enligt hemsidan). Uppsala skulle ha flera, så dit åkte vi. Blev mållös när personalen säger att den är helt slut och utgår ur sortimentet 2013. Blir skickad till Barkarby där det ska finnas två kvar, väl på tag-själv-lagret är hyllorna tomma (inte min turdag).

Pappa är supersnäll och skjutsar mig till Kungens Kurva och lyckan är totalt. Där fanns det säkert 15 st kvar. Så nu är gamla bokhyllan urplockad och väntas på att monteras ner. Den nya väntar på att få skuvas ihop. Och lägenheten ser ut som ett mindre bombnedslag. I slutändan är det värt kaoset.


Och för att stilla rastlöstheten efter dagens bilåkande över hela stan så blev det ett gymbesök: 30 min Easy Line och 30 min simning. Träningsvärk imorgon kommer jag garanterat ha. Ska ändå njuta av den och komma ihåg den sköna känslan jag har just nu!

I go on an on and on ...

0 Läs mer >>

Idag blev det en vilodag. Under julen har det åkts till höger och vänster. Det har varit allt från julfirande med familjen och släkten, fika med de bästa, middagar, träning etc.
Det har varit härliga dagar med mycket skratt, roliga diskussioner och samtal. Och jag har njuitit av nuet.

Idag behövde jag bara stanna upp och vara för mig själv. Stänga av, slö-titta på en film, gå i myskläder och tofflor halva dagen och bara vara. Välbehövligt!

Imorgon ska det tränas och shoppa loss på Ikea! Flörtat till mig skjuts av snälla pappa, till Uppsala dessutom. Det ska äntligen göras om här hemma.

Och visst har det redan kommit ett tillskott till lägenheten.

Vilodag

0 Läs mer >>

Startade annandag jul med dubbla träningspass på gymmet. Blev 40 min Easy Line och 30 min simning. Otroligt skönt!

Även hunnit umgås med de bästa över en långfika. Saknar er redan allihopa!


En god middag och fika fick avsluta denna annandag jul med familjen samt mormor och morfar

Annandagen

0 Läs mer >>

Julafton spenderades med nära och kära. Dagens första stopp blev hos farmor. Fika, mycket skratt och mysiga samtal om allt mellan himmel och jord. Och mysigt att träffa fastrarna och farmor några timmar!

Jag och lillebror tog en kort, men skön promenad till mormor och morfar medan mamma och pappa åkte hem för att hämta lite mat till julbordet. Glögg  intogs och lite Kalle Anka hann vi med innan julmaten var klar för avsmakning. Resten av eftermiddagen/kvällen spenderases med att öppna julklappar, frågesport-spel, kaffe och ett kakfat utan dess like. En lugn och alldels underbar julafton!


Idag, myser jag runt i mina nya tofflor, nypressat kaffe och en bra bok. Även hunnit plocka upp mina andra fina julklappar. Var sugen på att åka och träna här på förmiddagen, men icke! Gymet är stängt, och jag får istället nöja mig med en långpromenad i snön!

 

 

Juldagen

0 Läs mer >>

"Man kan ta en kille från Rosengård, men man kan inte ta Rosengård från en kille"

Zlatan har det där som är svårt att sätta fingret på. Och folk kan säga vad de vill, men grym är han!

Lucka 24: Zlatan Ibra...

0 Läs mer >>

Önskar er alla en alldelesunderbae jul med nära och kära!

Merry Christmas!

0 Läs mer >>

Julklapparna är inslagna, julmusiken går varm här hemma och jag har spenderat eftermiddagen/kvällen med familjen. Julmys!

Same procedure as last year? Same procedure as every year! Ända sedan vi varit små, jag och min lillebror, har traditionen funnits där. Dagen före dopparedagen är helig att äta julmat tillsammans. En tradition jag uppskattar mer och mer för varje år!

Dan före dopparedagen

0 Läs mer >>

Igår var de bästa över på lite fikamys i decembermörkret. Som alltid när vi ses har timmarna en tendens att försvinna allt för snabbt! Tur att vi ses snart igen!

Kvällar som denna påminns jag vilka fina vänner som finns i mitt liv. Jag saknar er redan. Otroligt mycket. Världens bästa vänner.

Lets call them: the b...

0 Läs mer >>

På begäran av fina vännen Emma så kommer här snygga Christian Bale

Lucka 23: Christian B...