0 Läs mer >>

Avslutade en intensiv arbetsdag med ett julbord med jobbet.
Trevligt, god mat (och fanns bra mat jag kunde välja) och mycket skratt!
Bra avslut på arbetsveckan och en härlig start på helgen.

Julbord

0 Läs mer >>
Tre snabba

Fredag
, utvilad, fint hemma, gott morgonkaffe, trevliga planer.

Vädret: ett vitt vinterlandskap och mer snö verkar det komma. Lyser verkligen upp i mörkret och kan inte annat än tycka att det är mysigt.

Varma kläder
är det som gäller idag. Idag gör jag det gärna.

Trevlig fredag på er!

Fredag

0 Läs mer >>

Mysigt att vakna upp till snö. När jag gick till jobbet imorse hade även en fågel varit snäll och lämnat vackra spår efter sig vid ytterdörren.

Efter jobbet blev det snabba vändningar. Middagsintag och på med träningskläderna. Blev en välbehövlig långpromenad ner till Medley, passade på att hämta ut ett paket på vägen och sen blev det ett Easy Line-pass. Precis vad jag behövde så här i slutet av veckan.Vinterlandskap

0 Läs mer >>

Nyss hemkommen från en mysig och trevlig trivselkväll på jobbet. Denna trivselkväll är nog min favorit av de vi brukar ha. Vi gör egna julkort, stöper ljus, äter julgröt (i år hoppade jag den och hade med egen mat) och spelar julklappsspelet.

I år gick jag all over the place att tillverka julkort samt stöpte 4 st ljus till adventsljusstaken.


Trivselkväll

0 Läs mer >>
Inte nog med att det är grått, mörkt och blåsigt dessutom bjuds det på regn. Och tröttheten gör sig påmind konstant. Trots försök att hitta något som piggar upp,

En fullbokad vecka väntar. Både träning, trivselkväll samt julbord på med jobbet, en sväng till Uppsala är bara några av sakerna som ska hinnas med. Och så fortsätter det ett par veckor framöver. Veckorna och helgerna fram till jul är inbokade med saker. Och på julafton kan jag förhoppningsvis andas ut och bara njuta av allt. Ibland önskar jag att dygnet hade lite fler timmar att erbjuda.


Gråa dagar

0 Läs mer >>
                           
 
Trots de få timmarnas sömn mellan fredag och lördag så har jag haft en riktigt fin helg.

Lördagen gick jag runt i något trötthetskoma men lyckorus fylld med ett lyckorus. Passade på att röja och städa här hemma innan jag åt en god middag med mamma och pappa. Lagom tills Så mycket bättre  började ögonlocken kännas väldigt tung och jag somnade någon gång mellan 20-21.

Idag vaknade jag utvilad, men känner fortfarande av tröttheten från i fredags. Vädret har väl gjort sitt med. Ändå var det skönt att komma ut på en långpromenad med mamma. Vi tog bl.a en sväng förbi EM möbler och Mio. Kom därifrifrån med en ny väggklocka (som jag letat) och ett nytt doftljus.
                                   
Och till middag idag bjuds det på kyckligfilé och blomkålsmos. Blomkålsmoset måste jag nog säg att det är min nya favorit.  Betydligt godare än potatismos.
 

En riktigt fin helg

0 Läs mer >>
Trots för få timmars sömn och uppstigning i ottan så var jag knappt trött imorse. Uppfylld av grym energi från gårdagens konsert med Swedish House Mafia. Häftigt, mäktigt, gåshud!

   

Magiskt

0 Läs mer >>
Lyxigt med en ledig fredag! Jag hade lite mycket komp som  jag behövde ta ut.
Känns som jag valt rätt dag att vara ledig på när denna fredag bjuder på strålande sol.  Har även tvättmaskinerna  igång, hunnit städat och uppladdning inför kvällens konsert är i fullgång.Fredag

0 Läs mer >>
Det har varit en grå, regnig torsdag. Ändå gick jag med lätta steg till jobbet imorse.
Jag har gått större delen av dagen med ett leende på läpparna. Och bara längtat.

Tänkt att något som känts så avlägets är snart bara 24 h bort. Som vi väntat på detta!

Regnväder

0 Läs mer >>

Varit en intensiv och kaosartad dag på jobbet där jag både tagit mig igenom en brandövning och sedan sysselsatt 32 st barn inomhus själv hela eftermiddagen. Ändå kändes det väldigt bra när jag gick från jobbet på eftermiddagen. Jag hade gjort ett bra jobb och barnen var nöjda.

Jag börjar hitta rutinen att tamig iväg varannan onsdag för gruppmöte på Itrim. Idag kändes det dessutom lättare då vi skulle prata om träning och motion. Ett intressant ämne! Och vägningen. Ja det var ju bara några dagar sedan jag vägde mig och hade hälsouppföljning. Så hade inte höga förhoppningar att det hänt så mycket. Ändå hade jag gått ner -0,6 kg. Jag är nöjd med det resultatet på 3 dagar.

Onsdagsmöte

0 Läs mer >>
Idag har min ork inte varit den bästa. På jobbet har gränserna testats (alla gränser..), och mitt humör har inte riktigt varit med på noterna. När de till slut inte ville lyssna på mig för 874989gången så fick jag nog. Jag klädde på mig alla ytterklderna och sedan tog jag med alla pappersflygsplans-byggande barn ut igen för att flyga flygplan. När vi kom in igen efter 30 min var det knäpptyst resten av eftermiddagen på fritids. Hua. 
Nu har jag precis avverkat en mat-handling på Ica (inför morgondagens upptrappning) och en sväng till Apoteket för inhandling av öronproppar (tror jag har koll på allt inför freda). Så ska tända lite ljus, bänka mig i soffan och vänta på att C ska komma över. Och när han anländer ska jag charma till mig en filmkväll. Behöver  en humörförändring. 
 
 

Tisdag

0 Läs mer >>
Måndagen har bjudit på sol och påfyllnad av ny energi. Perfekt start på veckan!
Förutom jobb har dagen också bjudit på  bl.a. fixande medd lite julblommor här hemma samt plockat mossa till adventsljusstaken.

Hunnit med ett långt, trevligt samtal med finaste Lizzie och som vanligt har vi massor att prata om. Känns som vi  har massa att prata oss igenom under kommande fredagskväll. Hur ska vi ha tid att se och uppleva konserten?
 
På väg hem från jobbet idag hade jag en vacker måne som promenadsällskap.

Måndag