0 Läs mer >>

Plötsligt slog mig något som jag tidigare inte ägnat en tanke. Det är Valborgsmässoafton idag! En, för mig, ganska meningslös högtid förknippad med sönderfrusna fingrar och dåligt väder. Hade helt glömt bort. Är det ett tecken på att man börjar bli gammal? Att man glömmer bort "fest-tillfällen" som man förr räknade ner till? Jag tror då det. 

Själv har jag firat den över en middag med familjen. Alldeles lagom. Hur har ni firat den?

Glad Valborg

0 Läs mer >>

Denna vecka som tidigare veckor har suget efter löpning funnits där.

Men något har inte stämt denna vecka. Och hoppas det beror på den stundande pollensäsongen och inget annat. Därför har det blivit, enligt mina mått mätt, två halvdåliga löp-pass.

Jag ska väl vara nöjd att jag faktiskt löp-tränar. Men nöjd är jag inte. Speciellt inte när jag vet att jag kan bättre.

4 km har jag lyckats skramla ihop denna vecka. Bättre än inget alls, men sämre än 6 km som jag har satt som mål för veckan. Denna vecka hade jag dock som mål att springa 7 km. Det får bli kommande veckas mål helt enkelt.

Veckans andra löp-pas...

1 Läs mer >>


Uppe med tuppen tillhör vanligheterna numera. Även på helgerna.
Hör det till att jag börjar bli gammal måntro?

Uppe och hoppade vid 7-tiden imorse. Hoppade i träninskläderna och tog en morgon-pw runt Väsby.
På vägen hem passade jag på att storhandla på ett folktomt Ica. Och när jag väl  kom ut övervägde jag snabbt om jag skulle ringa pappa och be om skjuts hem.

Nu är frys och kylskåp påfyllda för ett tag. Och krukorna har fått nya blommor planterade.
Några timmar framöver ska jag spendera lördagen i tvättstugan.

Startar dagen med det...

0 Läs mer >>

....som artist. Jag orkar inte mer för denna vecka. Vaknade klockan 5 imorse, superpigg. Hann både betala räkningar, diska, städa badrummet och bädda rent i sämgen innan jag gick till jobbet vid 7:30-tiden.

Annars har dagen känts lång, väldigt lång.Jag har också konstaterat att kiwi i början av pollensäsongen orsakar en allergisk reaktion för min del. Tack för den!  Och på vägen hem blev jag nästan översprungen och attackerad av två småilskna/stressade änder. Vad kommer hända härnäst?

Nu tar jag en efterlängtad helg!

Slut....

0 Läs mer >>

Denna vecka har jag äntligen sett några blåsippor och vitsippor.
Och idag kunde jag inte låta bli att plocka in några vitsippor och tussilago.

 

 

Årets första

1 Läs mer >>

Idag är det världsbokdagen. På jobbet har vi uppmärksammat böcker, författare och läsning genom bl.a tipspromenad, skriva egna sagor, bokbytar-träff och att få stund/tillfälle att sitta ner och läsa en stund.

Och jag ska passa på att läsa min påbörjade bok "Det bästa av allt". lite senare. Jag har höga förhoppningar på den och av det jag hunnit läsa så har jag mina misstankar om att förhoppningarna kommer infrias.

 

Världsbokdagen!

0 Läs mer >>
 
 
Har sett att flera har lagt ut detta klipp idag. Jag blev fylld av en massa kaosartade känslor när jag såg detta. Tårögd. Hur lätt det är att man tycker illa om och är negativ mot sig själv. Vilken annorlunda syn vi har om oss själv, än dem som faktiskt ser oss "utifrån". Läskigt..
 

big nose. small eyes....

0 Läs mer >>
Natten som var var ett h-vete. Jag har sovit oroligt och vaknat varannat timma mest hela natten. Jag har känt mig stressad och haft en oroskänsla i kroppen hela dagen. Ett illamåenade som varke blvit bättre eller sämre. Jag har flera gånger varit på väg att gå hem pga det. Men håller tummarna att det endast beror på en natts dålig sömn.
Dagens energi stavas därför - bortblåst.

Nu ska jag ta mig en varm dusch, hoppa i myskläderna och krypa ner under filten resten av kvällen.

 

Grå start på veckan

0 Läs mer >>
Denna vecka blev lite knasigt träningsmässigt. Från gick mina dagar att springa på. Eller ja, i alla fall i fredags, då jag bara inte orkade att knyta på mig löpskorna.Vilket ledde till att det blev två pass i rad. Får se hur det känns i kroppen imorgon.

För idag kändes det inte speciellt mycket att jag sprunigt igår. Visst lite tunga ben var det, men inte värre än så. Så pressade mig lite, lite idag med. Idag blev det inga rekordtider, men ack rekord distansmässigt.  Förhoppningsvis fixar jag springa 3 km nästa söndag.Veckans tredje löp-pa...

0 Läs mer >>
Min söndag startade på bästa tänkbara sätt: en långpromenad i solen.
Även om klockan var tidig, var det mysigt att promenera på gatorna i Väsby som nästan var folktomma. Att ta in alla härliga intryck:vårblommor, dofter, lugnet, fågelkvittret och att bara sätta sig ner på en bänk med en kopp kaffe och titta på folk.
Centralvägen var ovanligt folktom trots att klockan var närmare 10:30. En halvtimma senare var det mer liv och rörelse. Inte allt för ofta jag möts av detta just här.
  .

På vägen hem stannade jag till på torget  (vet inte ens om det kan kallas torg i den bemärkelsen) och köpte lite blommor att plantera vid ytterdören.. Hoppas de tar sig. För just nu ser det ut som jag släppat hem  något väldigt viset.

Söndagspromenad

0 Läs mer >>

Idag blev det preimär för ett par kortare spring-byxor. Vet inte om det var dem som fick mig att springa med lättare och snabbare steg eller om det var solen. Men snabbt och lätt gick det. Förbättade min tid med nästan 1,5 min. Det resluterade i att undertecknade kom hem med ett kraftigt illamående och nästan kräktes på köpet. Men å andra sidan är ju jag sån spm tycker att sånt är helt okej, för då är jag nöjd med insatsen.. Jag vet, det låter inte fullt normalt, mensån blir jag när jag är helt inne i min träning.
 

I övrigt har det varit en helt underbar vårdag. Tog en morgonpromenad med Petra vid Rosersbergs slott på förmiddagen. Hem och bytte om och åt en sen frukost. Sen begav vi oss till The Nut House vid Torsåker. Tog en långfika i solen nåra timmar och  bara njöt.

Resten av lördagen ska jag bara njuta av att vara hemma. Imorgon väntar en söndag fylld med massa saker,bl.a. träningspass nr 3.
 

Veckans andra löprund...

0 Läs mer >>

Nu så är återigen en garderobsrensning gjord. Och även bokhyllan ska få en rensning om ett tag.
För mer info m kläder/väskor/pris etc. kontakta mig  via mail: malin_sandman83@hotmail.com

            


Ett klädpaket säljes nu. Pris: 350 kr för alla plagg.

Väskornas pris:
Den blå/beige-randiga 50 kr
Svarta Samsoniteväskan 100 kr

 

 

Bloppis