Varva ner

I brist bland tv-tablån en fredagskväll så spenderade jag den istället att titta på Noll Tolernas. Den första filmen i vad som nu blivit en hel del filmer i Johan Falk-filmerna. Jag minns hur bra jag tyckte de här första filmerna var när de kom. När jag nu ser på dem igen, är jag mer kluven eller så är det han den där Joel Kinnamann jag saknar.

Jag och kroppen är alldeles uppe i varv dygnet runt, stressad och rastlös. Det är för mycket som händer/hänt senaste tiden. Och jag kommer aldrig till ro eller ner i varv. Så nu är planen att försöka varva ner mig själv. Koppla bort, koppla av och koppla ner. När jag inte längre har ro att läsa en bok utan att ha tankarna någon annanstans eller kan se på en hel film utan att det kryper i hela kroppen så är det dags att dra i handbromsen.

Så nu startar operation: varva ner för min del. Att försöka stanna upp i nuet och se det där lilla, göra sånt jag mår bra av, stänga av när jag kommer hem (lättare sagt en gjort), tända lite ljus om kvällarna och bara njuta av ljusets och vårens intåg.

Kommentera här: