1 Läs mer >>
I samarbete med Smartphoto och Loppi har jag haft möjligheten att testa några av Smartphotos produkter. 
Smartphoto erbjuder bl.a fotoböcker, fotokalendrar, kort etc. 
Du väljer enkelt och smidigt vilka kort du vill ha, olika designmallar för hur kalendern ska se ut och vilken startmånad samt år som du vill ha på kalendern. 
 
Jag beställde två stycken fotokalendrar för 2015/2015 som jag ska ge bort i julklapp. Jag har testat många andra sidor där jag beställt liknande produkter ifrån och upplevt att det varit krångligt med hur det varit att redigera, välja ut bilder etc, men via Smartphoto upplevde jag det som smidigare och lättare. Priserna är väl precis som på de andra, liknande sidor. 
 
Det färdiga resultatet av fotokalendrarna. Bra kvalite och perfekt storlek av kalendrarna. Kan inte vara annat än nöjd. 
 
Supersnabb leverans och som dessutom blev levererad snabbare än beräknat. Jag är otroligt nöjd och kan verkligen rekommendera denna tjänst. 
 
 
 

Julklappar från Smart...

0 Läs mer >>
 
Fick igår hem Loppis senaste blogbag Gravid och Baby. Passade alldeles perfekt att få den då en kompis till mig just nu är gravid och blev överlycklig över att få påsen samt immehållet.
Påsens innehåll denna gång var:
* Första hjälpen kit från Folksam
 
* ACO baby mini care mousseschampoo och olja
 
* Vanish-provpåse
 
* 70% på Inotyol
 
* Hakklapp
 
* Senaste nummret av Loppis magasin
 
* Loppipåsen Gravid och baby. Praktisk påse att ha med sig i vagnen för extra kläder eller dylikt.  
 

LOPPIblogbag Gravid o...

0 Läs mer >>
Lugn vecka på jobbet, få barn pga sjukdom till höger och vänster. Jag går på halvfart då jag lyckats få en dos baciller också. Men bara bita ihop då jag har en hel del utvecklingssamtal inbokade denna vecka. På fredag är alla samtal klara för denna termin.


Idag tog vi oss i alla fall iväg i regnet på en promenad och tittade på korna. Blev ett härligt samtal om vänskap och vad vänner inte gör mot varandra när två kor började stångas och knuffas med varandra. Många klokar tankar och funderingar hos barnen kom upp.

Nu blir det att bädda ner mig framför tvn  och samla energi för morgondagen. 
 

Stop when you're done

1 Läs mer >>
Idag blev det en heldag på Skolforum ute på Stockholmsmässan. Det är nog första året jag inte går på några av de föreläsningar och seminarium som erbjuds. I år fokuserade jag helt på mässan och att få inspiration till arbetet.
 

Hittade otroligt mycket spännande material kring matematik, Grön Flagg, språk och naturvetenskap hos olika förlag som jag hoppas kan köpas in till arbetsplatsen framöver. 

Skolforum 2014

1 Läs mer >>
I natt ställde vi om från sommartid till vintertid. Utemöblerna är visserligen intagna sedan ett par veckor tillbaka. Idag åkte istället ljusslingan ut på balkongen, ute i väldigt god tid, men lika bra att se om den fungera eller om ny behöver införskaffas innan allt tar slut.

Tankarna har idag tagit mig tillbaka till skärgården och landet. Här kan jag samla kraft, tanka på med ny energi och mitt smultronställe. Hur mycket kan man sakna en plats egentligen?

Jag har inget emot lugna söndagar och bara få ta tvn på i bakgrund, fixa här hemma och bara njuta av att ta dagen som den kommer.  Jag har passat på att beställt årets första julklappar idag, och det är inte ens november, men fick i ett samarbete med Loppi och Smartphoto ett erbjudande om att testa Smartphotos produkter. Kommer skriva om det så fort jag fått produkterna leverade.
 
 
 

Vintertid

0 Läs mer >>
I helgen kan man hämta ut Loppipåsen "Gravid och baby" hos Lekmers butik i Barkarby. 
 
Jag hämtade ut en påsen åt en vän som är gravid. Påsen innehåller bl.a:
* napp från Philip Avant för nyfödd bebis
* bitring från MAM
* fläckborttagningsmedel från Vanish
* Bambino Spill Proof Cup 
* Loppimagasin Babylove
* Loppipåse Babylove i återvinningsbart material

Goodiebag för gravida

1 Läs mer >>
Efter en lugn dag på jobbet med endast sju barn på avdelningen, så kändes det extra lyxigt att ta helg redan vid 14-tiden. Hann med en repa på centrum med miljontals andra. 
Vackra hamnen i Östhammar.

Denna fredagkväll blir bara att varva ner,  tända ljus och bara ladda om batterierna. 


Ready for weekend

0 Läs mer >>
Det är något med hösten och att skapa med händerna. Jag får små infall ibland, speciellt under sommaren när jag har semester, men också under hösten.
 
För ett tag sedan hittade jag ett kommande projekt att testa på denna blogg
 

Återstår att se om jag får till det på ett lika stilrent sent och ser framför mig att det mest trixiga är att få till repet på ett snyggt sätt runt krukan. Men skam den som ger sig i första taget. 
 
 

Pysselprojekt

0 Läs mer >>
Detta är inte ett sponsrat inlägg och inget jag fått betalt för att skriva, utan jag är medverkar i en kampanj via Buzzador och utvärderar/testar Finish Quantum disktabletter.

Det jag tyckte om extra mycket med att testa denna produkt var att man inte själva disktabletten inte krävde någon uppackning utan att det bara var att lägga in den i diskmaskinen. 

Ett annat stort plus var att tuffa matfläckar försvann i en disk. Med andra disktabletter har jag upplevt att det krävts fördisk för att få bort det svåraste, tuffaste fläckarn. 

Det som jag upplevde som något minus i testet var att efter varje disk så låg halva tabletten kvar i facket. 

Buzzat Finish Quantum...

1 Läs mer >>
Dagen blev inte riktigt som planerad på jobbet idag. Ordinarie personal sjuk i stort sett på varje avdelning, inga vikarier att få tag i, inställda aktiviteter och jag fick boka om 2 av 3 planerade utecklingsamtal. Tack och lov kunde jag boka om dem båda tills imorgon, visserligen får jag "offra" min tidiga dag och jobba över 1 h, men det kan det vara värt när veckan är över och jag kunnat ha 5 av 8 utvecklingssamtal.
Södra Tullportsgatan i Östhammar. Saknar skärgården, de gamla husen, småstadskänslan och skärgårdsluften, havet och lugnet. 

Kvällen har spenderats med att boka in trevligheter i kalendern till höger och vänster för den närmsta tiden. Behövs för att lätta upp i höstmörkret! 

En grå tisdag!

0 Läs mer >>

Jag fick en infall igår att plocka kastanjer. Fyllde en plastkasse på bara några få minuter. Resulterade i att låta naturen flytta in och göra lite höstfit även inne.

Denna måndag har bjudit på en halverad barngrupp pga diverse sjukdomar (magsjuka, förkylningar går om vartannat), möten till vänster och höger och regn i massor.

Kvällen blir att läsa ikapp litteratur inför veckans personalmöte samt förberedda medarbetarsamtal. Tror jag tänder lite ljus så går nog allt lite lättare.


Skapartagen

0 Läs mer >>
Barrockparken. 

Vackra Runby! Gårdagen spenderades med att ta en långpromenad i gamla hemtrakter. Även om det är många år sedan jag flyttade därifrån så längtar jag tillbaka när jag är i krokarna.
Idag har det regnat till och från. Varit hem till mamma och pappa en sväng och ordnat med bl.a lite papper inför New York-resan. Lika bra att redan nu börja kolla upp vad som behövs ordnas innan vi åker. 
 
En lagom, lugn söndag och ladda om batterierna inför en ny arbesvecka som innehåller både 5 av 8 utvecklingssamtal, personalmöte och lite trevligheter.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag