1 Läs mer >>
Veckan har startat lungt och inte mycket inbokat i kalendern. Otroligt skönt efter förra veckan som var proppfull med sena kvällar och möten efter arbetstid. 


Efter jobbet idag blev det en mysig fika med en gammal kollega. Timmarna sprang iväg och vi vlev som vanligt utsparkade från fiket. Så pinsamt varje gång att vi glömmer bort tiden och sitter kvar för länge. Skönt att cykla hem med den vackra kvällshimlen!

Nu ska jag ladda om batterierna för morgondagen med en bok och tidigt i säng. 






Krispigt väder och so...

0 Läs mer >>

Efter att ha somnat supertidigt igår kväll vaknade jag utvilad och pigg tidigt imorse. Och eftersom alla affärer etc inte öppnade förens vid 11-tiden hann jag med att både tvätta av och rengöra utemöblerna samt ta in dem, tvätta veckans tvätt innan jag tog en extra lång cykeltur till centrum för att uträtta ärenden. Det som var viktigast att uträtta och egentligen huvudanledningen att jag cyklade till centrum, det glömde jag helt av och kom på först när jag var hemma. Jag kan inte skylla på åldern eller att jag hade ont om tid, det föll bara bort i glömska. Så det får jag ta itu med imorgon efter jobbet. 

Även hunnit med ett träningspass på Medley här på eftermiddagen. Skönt avsluta veckan med träning.






Fixardag

0 Läs mer >>

Gårdagskvällen spenderades med några gamla kollegor över hemlagad pizza och några glas vin. Och även om vi satt och gäspade ikapp så var det en trevlig kväll med mycket skratt.

Det har varit en intensiv vecka med både ny schemaläggning (inlämnat och klart efter 2 dagars slit),personalmöte med givande diskussioner om värdegrundsarbete, skrivit klart alla IUP:er inför kommande utvecklingssamtal samt ett föräldramöte. Föräldramötet går till historien som mitt snabbaste.Var avverkat och klart på 30 min och det  var nöjda föräldrar som gick därifrån.

Nu ska jag njuta av en efterlängtad helg och bara göra det som faller mig in.
 
 
 

Helg

0 Läs mer >>
Gårdagen bjöd på riktigt höstrusk. Såna dagar som jag vill dra benen efter mig hemma, tända ljus, småplocka här hemma, titta på någon bra film och bara hålla sig inomhus.

Jag hade en inplanerad promenad igår, men ställde in. Även om det slutat regna framåt kvällen så blåste det halvstorm (kändes det som). Bokade om promenaden tills idag istället. Och udag bjöds det på strålande sol, vackra höstfärger och frisk höstluft.  


Höstig start på vecka...

1 Läs mer >>

Trots en natt med få timmars sömn var det inte svårt att gå upp imorse. Mötte upp några fina vänner på Scandic för lite söndagslyx: hotellfrukost!
Härlig start på morgonen och proppmätt!

Blev en skön promenad efteråt innan jag begav mig hemåt och laddar batterierna för en ny arbetsvecka. 


Söndagslyx

1 Läs mer >>
Bästa pappan fyller år idag och det ska såklart firas! Och även om han har kommit till den åldern då han har allt han behöver så fick vi, i familjen, bjuda honom på middag och drinkar i Stockholm.

Middagen intågs på grekiska restaurangen Faros på Söder. Flera  år sedan jag senast var här. Men så god mat! Blev grillade kalvfärsbiffar med fetaost för min del och bland det godaste jag ätit.


Efter middagen blev det en kort, men svalkande promenad (för det var bra varmt på restaurangen) till Och Himlen därtill, som ligger högst upp i Skatteskrapan. Och efter några drinkar skildes vi åt vid Medborgarsplatsen med destination inställd mot Väsby och Täby.





En kväll i Stockholm

1 Läs mer >>
Vackert och dimmigt imorse när jag cyklade till jobbet. Idag var nog första dagen denna vecka som solen inte tittade fram förens framåt 11-tiden.

Varit en skön dag på jobbet, rutinerna börjar sätta sig, gruppen börjar komma ihop sig och allt börjar flyta ihop på ett bra sätt på avdelningen. Skönt att saker och ting börjar falla på sin plats. 

Ikväll ska jag bara njuta av en oplanerad kväll, tända ljus och en bra bok.


Dimmig förmiddag!

1 Läs mer >>
Natten mellan söndag och måndag bröt förkylningen ut som jag känt av i drygt två veckor. Bara gilla läget och kurera sig.

Imorse var det jag som fick släpa mig till läkaren och kolla upp mina bihålor. Och det var vackert ute imorse. Varje morgon har dimman legat så där vackert och fint. Det ger någon mystik men ändå rogivande när dimman ligger så tät.





Förkylningsbubbla!

1 Läs mer >>
Det är alltid något speciellt med att rösta. Stolt att Sverige lyssnar på min röst. Nu har jag dragit mitt strå till stacken och bara vänta på valutgången.

I övrigt har det inte blivit många knop här hemma idag. Njutit av en välbehövlig sovmorgon, tvättat och storstädat samt tittat på massa tv-repriser med gott samvete.

Helgerna går på tok för snabbt just nu. Skulle behöva en extra dag för att hinna komma ner i varv. 




Valdagen

1 Läs mer >>
 
Jag hade turen att vinna två biljetter till förhandsvisningen/pubilkrep av "Kom igen Charlie" med bl.a Susanne Reuter, Claes Månsson och Robert Gustavsson och regi av Peter Dalle. Den har premiär den 18 sept har jag för mig. 
 
 
Oscarsteatern;  så otroligt vacker teater.  Det är något speciallt med teatrar. Så fort man kliver över tröskeln känns det som att kliva in på en plats där människor för flera 100 år sedan har vistas på samma plats. 
             


Innan vi begav oss till Oscarsteatern så tog vi oss ett glas vin på Skybaren vid Radisson. Maffig utsikt över Stockholm.
 
Sen hade vi bara en kort bit att promenera till kvällens föreställning där vi  med ett glas vin vi kunde slå oss ner och njuta av föreställningen.
 

Och föreställningen då?
Jo den var riktigt bra. Vi skrattade från början till slut. Lätt att hänga med i handlingen, bra skådespelare och tiden rusade förbi. Susanne Reuter var riktigt bra i sin roll. Och Robert Gustavsson är ju alltid ett säkert kort - han är som alltid rolig. Jag kan varmt rekommendera er att gå och se denna teaterföreställning.
 
 
 

Förhandsvisning "Kom ...

0 Läs mer >>
Imorse låg dimman tät när jag cyklade till jobbet. 

Fredagsmyset kan börja! Jag har jobbat klart för denna veckan och huvudet är fylld med likabehabdlingsplan, kränkningar, diskriminering etc. Det har varit studiedag på jobbet idag.
Jag har precis landat här hemma efter en repa på centrum efter jobbet. 

I helgen tänkte jag gå all in på mys. Ta dagarna som de kommer, gå på förhandsvisning av en teaterföreställning som har premiär nästa vecka och såklart ska jag rösta. Dessutom är jag värd minst en sovmorgon (något som verkligen behövs..).




En fredlig dag!

1 Läs mer >>
Igår var bara en kaosartad dag på jobbet från start till mål. Fotografering = orosmoment i barngruppen!


Passade alldeles utmärkt att avsluta dagen med en kvällspromenad med trevligt sällskap.

Idag har det varit något lugnare på jobbet, men istället jag som strejkat eller snarare nisstanke om sjukdom på ingång här. Tur vi har studiedag imorgom och att det är en stundande helg inom räckhåll.

Och det vankas trevligheter i helgen!! 

Torsdag!