Söndagsmys

Efter en gårdag i stan med många tankar efter Fadimes minnesgala och lite vin på Radissons skybar så var det skönt att krypa ner i sängen vid midnatt igår.

Jag behöver nog även idag bearbeta de tankar som dök upp igår under galan. Vi får inte blunda och tänka att någon annan tar tag i problematiken. Alla vi medborgare, politiker, förskolan, skolan, vården, kvinnojourer, ungdomsverksamheter etc måste dra vårt strå till stacken för att hantera det hedersrelaterade våldet mot både kvinnor och män. Det gäller inte bara Sverige, utan måste göras globalt också över hela världen.

Radissons skybar är verkligen värt ett besök, men gäller att vara där i tid för att få sittplats. Denna skybar är lite lugnare och inte lika högljutt som på skybaren i Skrapan på Söder,  men båda är värda ett besök. 

Imorse var jag inte speciellt pigg, men tog mig ut på min morgonpromenad ändå. Promenerade upp Runbysidan och hemåt i en någon lugnare takt än vanligt. Kör en söndagsmys-dag med återhämtning/vila och titta ikapp en massa serier som jag missat under veckan.Kommentarer:

1 Ditte:

skriven

Tänkvärt! Visst måste vi alla reagera mot allt hedersrelaterat våld, i vilken form det vara må och mot allt våld över huvud taget.
Bra att varva ner uppe på Radissons Skybar. Länge sedan jag var där, men det får nog snart bli ett besök igen.
Skönt med en morgonpromenad och man blir i varje fall pigg efteråt.

Svar: Ja mina helgpromenader är lite heliga just nu och så skönt att starta dagen på. Jag såg att du var på den andra fina skybaren i Skrapan här i veckan, den är inte helt fel den heller!
Malin

Kommentera här: