1 Läs mer >>
I fredags när jag kom hem från jobb, anställningsinterjuv och annat fix så väntade denna bukett på mig. Så fin! 

Jag fick en seg start på min måndag. Jag hade svårt att komma upp ur sängen imorse. Vi kom i säng ganska sent igår eftersom solen aldrig ville gå ner och söndagen kändes som lördag. Precis som det ska vara på sommaren, men det gör ju att man bli ännu mer sugen på semester. Två veckor kvar nu!

Imorgon innan jobbet väntar en andra interjuv på samma ställe jag var på i fredags. Det går snabbt i svängarna just nu och tankarna går på högvarv. 
Ett fång med blomster...

1 Läs mer >>
Balkonghäng med kaffe och ett gäng tidningar som samlats på hög i väntan på att bli lästa.

En välbehövlig, oplanerad söndag där jag bara dragit benen efter mig. Sov ut länge imorse (inte hänt på evigheter) och njöt av en frukost länge framför Nyhetsmorgon. Bunkrade med kaffe, vatten och en hög med olästa tidningar och njöt av solen på balkongen ett par timmar. Ätit en sen lunch på balkongen. Livet känns så lätt dagar som denna när solen skiner, himlen är klarblå och ingen tid behöver passas.

Även om det är ett par veckor kvar till semestern så har jag undermedvetet gått in i semestermode: jag sitter upp lite längre på kvällarna, jag och kroppen skricker efter sömn och en sovmorgon eller två (eller fler än så), mitt tålamod är kortare än vanligt och jag har börjat räkna ner dagarna.

Njuter av söndagen

0 Läs mer >>
Jag är med i Buzzador, vilket innebär att jag mellan varven får prova olika slags nyheter och produkter för att sedan lämna en utvärdering om vad man tycker om produkten.
 
Denna gång provar jag skavsårsplåster från Compeed. Ett av sommarens måste-ha-i-väskan-pryl enligt mig.
 
I fredags buzzade jag på jobbet och lämnade ett gäng skavsårsplåster till mina kollegor att få testa. 
Jag har själv testat dessa plåster ett par dagar hemma och är verkligen nöjd so far. 
 
 

Buzzador: Compeed

1 Läs mer >>
En stunds väntan mellan bussarna och hann sitta en stund på en bänk i solen vid Väsbyån och njuta. 

En lördag som bjöd på fint väder, årets första myggbett, årets första middag utomhus och några timmar med två av de bästa vännerna. Ett par timmars mysigt kvällshäng med massor av skratt och ny energi påtankad för ett tag framöver. Dessa kvällar kan jag leva länge på!


Knytis och vilken god grillmiddag vi fick ihop. 

Återigen har vi lyckats med att få ihop en supergod middag. Knytis verkar vara ett vinnande koncept. 
 

Grillhäng med tjejern...

1 Läs mer >>

Jag skickade in en ansökan i tisdags på ett nytt jobb (lite smått spontant). I onsdags ringde rektorn upp och ville att jag skulle komma på interjuv omgående. Efter väldigt snabba beslut och svängar så var jag där idag efter jobbet för en första interjuv Allt flöt på väldigt bra och det kändes väldigt avslappnat. Jag blir ju alltid så nervös innan och nervös var jag även idag, men inte alls på samma sätt som för några år sedan när jag var helt nyexad. Kanske beror det på erfarenheten jag besitter och att jag är mer säker i min yrkesroll nu.

Jag ska dit nästa vecka igen för en andra interjuv och träffa några pedagoger samt rektorn igen.  Det känns väldigt lovande (även om jag inte tar ut något i förskott). Så blir ett par dagars nervöst väntande.Håller tummarna!

0 Läs mer >>
På mitt jobb har vi alltid nära till skoj och upptåg med varandra. I julas ficken kollega skumtomtar på alla sina vindrutetorkare. När hon körde ut från parkerinsplatsen flög det skumtomtar över hela parkeringen.  Idag var det en kollega som fått nya vindrutetorkare på bilen. Imorgon är det ett nytt bus på gång.

Vad är det för deppigt väder vi har? Vi är redan i slutet av juni och det känns som om sommaren regnar bort. Hoppas på superväder lagom tills min semester börjar.Bus på en tisdag!

1 Läs mer >>
 
Det är alltid extra härligt att få en långhelg och få ett avbrott i vardagen. Även om det imorse tog emot lite att kliva upp när klockan ringde. Varken jag eller kroppen var med på noterna. 
 Jag gick nog in i något semestermood (lite för tidigt) under midsommarhelgen. 
Jag får också villigt erkänna att jag inte sovit något vidare under natten och att det som stört min dag från start till mål.  

Som tur är så är det en ny dag imorgon!

Småseg start på vecka...

1 Läs mer >>
Midsommar i skärgården 2013

Det märks verkligen att folk har lämnat stan denna midsommar. Det är folktomt i matbutikerna, i postutlämningskön, i bostadsområdet, på gatorna.Först i år som jag lagt märke till hur folktomt det varit under en midsommarhelg. Kanske för att det är en midsommar på flera år som jag firat här hemma och inte ute i skärgården eller på annan ort. 


Midsommar i skärgården 2012.


Jag har verkligen haft en lugn, härlig midsommarhelg med tid till återhämtning och ladda ny energi inför de sista jobbveckorna innan semestern. 

People can you here m...

0 Läs mer >>
För en tid sedan blev jag utvald av Siba att vara produkttestare åt dem under några veckor. Jag fick möjligheten att testa en av deras produkter som är ny på marknaden: Philips dammsugare FC8721

Jag har nu testat produkten här hemma i två veckor och är väldigt nöjd. Jag upplever att denna dammsugare, jämfört med andra liknande produkter på marknanden,  tar upp dammet bättre och effektivare. Efter en dammsugning med Philips FC8721 så känns golven fräscha och dammfria. Ett extra stort plus är att den är tystlåten, har en extra lång sladd och bra munstycke samt tillbehör. Dessutom är den lätt att dammsuga med längs med kanterna och lister med. Områden som det lätt samlas damm längs med och som är svårt att komma åt är numera är det ett minne blott tack vare Philips och dess sk. TriActiveMax-munstycke som gör att inget kommer undan. Gummit runt munstycket gör att inget "smiter" undan. 

Om jag måste säga något som mindre bra med denna produkt så är det att den är lite tung och otymplig jämfört med andra dammsugare. I övrigt är den väldigt snygg och stilren (synd bara att den inte finns i fler färger än röd). 
Många och bra tillbehör (sällan jag varit så nöjd med tillbehören som nu). 

Så om du är på jakt efter en ny dammsugare så rekommenderar jag dig verkligen att köpa Philips dammsugare FC8721. Produkttestare för Si...

1 Läs mer >>
 
Jag har nog inte längtat tillbaka till en semesterplats tidigare, men New York längtar jag tillbaka till så fort jag satte på mig på planet därifrån. Det är någon speciellt med staden som knappt går att ta på. Har du besökt staden en gång så förstår du vad jag menar. 
 


En stad som aldrig sover, en stad med så många olika sorters människor, nationaliteter och olikheter, en stad fylld av sevärdheter, en stad fylld av mat från världens alla hörn. En stad fylld av vänliga och hjälpsamma människor (oavsett vart på Manhattan du är) och en sån avslappnad inställning till livet.  Det är ett i ett ångestframkallande tillstånd som man möter morgonrusningen på Stockholms central, men en positivare och gladare inställning när du ger dig ut på New Yorks gator i rusningstrafiken. Det går inte ens att jämföra föra just pga den avslappnande inställningen bland människorna. En stad jag vill återvända till mer än en gång.
 
 
Planerna är igång för en ny resa sedan länge. Ett återbesök till New York till nästa vår ser ut att snart vara i mer än bara planeringsstadiet. 


Längtar tillbaka till...

1 Läs mer >>
Midsommar i skärgården 2009. 

Även i år var det klassiskt midsommarväder: grått, mulet, kallt och regn.  I år spenderades midsommarafton med bästa faster, en kompis till henne samt min fd kollega Marie (och idag en nära vän till mig). En mysig kväll med grillning och samtal om allt mellan himmel och jord. En alldeles lagom lugn midsommarafton!


 
 
 

Glad Midsommar!

1 Läs mer >>
 
Tisdagens förberedelser inför onsdagens midsommarfirande på jobbet! 

Det har varit en arbetsvecka fylld med midsommarfirande, tårar och skratt samt en hel del annat. Det är verkligen högt och lågt på jobbfronten just nu. Mycket som bearbetas, främst under nätterna, och sömnen har blivit lidande vissa nätter. 

Tacksam att mina kollegor släppte mig några timmar tidigare från jobbet idag så jag hann med några "måsten"  inför imorgon. Det blir midsommar i år med. 

Det blir midsommar än...