0 Läs mer >>

Idag skålar jag och mina kollegor in helgen tillsammans över en bit mat. Skönt att få sitta ner och prata om annat än jobb och få se andra sidor hos varandra än bara i vår yrkesroll.

Att få sitta ner och bara skratta ihop ett par timmar var välbehövligt.

Skålar in helgen

2 Läs mer >>

Denna rosa, stilrena högtalaren från Designtorget ramlade ner i min brevlåda igår. En trevlig överraskning och en ny favorit här hemma.

En rosa favorit

0 Läs mer >>

Jag var så där skönt trött igår kväll efter en härlig dag i stan. Sov tyvärr inte så många timmar som jag hade hoppats på i natt av olika anledningar. Jag fungerar inte när jag får för lite sömn. Dagen har mest känts som ett vaakum. Men nu är måndagen gjord och bara att ladda om batterierna tills imorgon.

Måndag

1 Läs mer >>

Äntligen blev det en tur till Fotografiska och titta på Bryan Adams utställning "Exposed".

 

Bryan Adams utställning var uppdelad i två delar. Dels "Exposed" som visar upp den glamourösa kändisvärlden och genom dessa porträtt ger en inblick i livet bakom kändisvärlden.

Den andra delen var serien "Wounded: the legacy of war" som presenterar unga brittiska soldater som skadata i krigen i Irak och Afghanistan eller under sin militära utbildning. Bilderna gav ett djup och väckte många frågor: vad innebär skadorna för soldaterna och deras familjer? Hur ser deras framtid ut? Och var det värt den resa som de gjort till krigshärjade områden?

 
 

Vi pasade även på att spana in Anton Corbijns utställning "1-2-3-4" där vi fick ta del av coola bilder tagna på bl.a Rolling Stones, U2 och Bowie. En utställning jag gillade skrapt och de bilder jag gillade mest på denna utställning var sånlart de som var tagna i New York. 

Bryan Adams på Fotogr...

0 Läs mer >>

Efter en intensiv vecka så kändes det skönt att ha en dag och bara få landa. Landa i att inte behöva ställa klockan och sova ut, sortera alla intryck från veckan och sortera in det i fack.

Jag tog mig till och med iväg till utegymet och körde ett träningspass. Bara för att jag kan och för att jag kände att det var vad jag behövde idag.

Have a day

1 Läs mer >>

En intensiv vecka som gått i ett. Jobb, födelsedagafirande, kvällspromenader och träning i utegymmet i närområdet har avlöst varandra.

När veckorna är så här intensiva är jag glad att träningen inbokad i kalendern. Ursäkterna blir dessutom svårare att dra till med för att inte ta sig iväg. Jag kan riktigt längta efter kvällarnas träningspass redan när jag vaknar på morgonen.

Torsdagsträning

1 Läs mer >>
 
 

I samarbete med Knorr har jag fått testa deras nya middags-kit. Kiten består av kryddor och kolhydrater, det enda du behöver lägga till själv är grönsaker och protein och rätterna tar bara 30 minuter att laga. Perfekt om man inte har så mycket tid över till matlagningen men ändå vill äta bra mat eller om man som vi ofta lagar samma maträtter och vill testa något nytt.

Det finns fyra olika middags-kit att välja bland; Indian tikka masala, Mexican enchiladas, Thai green curry och Italian risotto.
 
Min absoluta favorit är Mexican Enchiladas som var supergod, den smakade nästan bättre hemlagad än om du äter den på restaurang. Kiten är tänkta för två portioner men för mig räckte det också till två matlådor, så det är två stora portioner. Priset är dessutom helt överkomligt, ca 35kr och hittas i de flesta välsorterade matbutikerna.


Länktext

Knorr middagskit

1 Läs mer >>

Idag blev det ett besök på Wenngarn som bjudit in till skördedagar denna helg. Strosade runt i slottsparken och tittade på gamla, klassiska bilar, självplock av solrosor samt besökte slottet.

En mysig söndag med vänner.

Skördedagar på Wennga...

0 Läs mer >>

En lugn lördag med morgonpromenad, läsa DN i lugn och ro till en kopp kaffe. Bästa starten på morgonen!

Lördagen har fortsatt i samma lugna lunk. Hämtat ut paket på Ica, handlat och njuter av en dag utan planer.

Lördag

1 Läs mer >>

Efter en dag på jobbet, där allt gått samt peppande ord från kollegor så blev det en sväng till utegymet i närområdet. Ett skönt träningspass i kvällssolen.

Känslan i kroppen efter ett träningpass och den sköna tröttheten är obetalbar!

Tisdagsträning

0 Läs mer >>

15 år har gått. 15 år sedan världen förändrades. Mycket har förändrats på dessa 15 år. Terrorn kryper närmare och även hit till Europa. New York-borna pratar om händelsen som att den hände igår, många av de som arbetade i finansdistrikten har bytt jobb, av rädsla för nya dåd, många blickar alltid mot himlen när de ser ett flygplan och undrar om det är en ny attack på gång. En händelse som inte bara förändrade världen utan hela New York.

Idag tänker jag lite extra på alla de kvinnor och män som sprang upp när andra sprang ner. Alla de kvinnor och män som offrade sina liv för att rädda någon annans. Idag tänker jag också på alla de anhöriga.

We will never forget

2 Läs mer >>

En långpromenad i höstsolen som ledde stegen till Hugo Sabels Torg och blomsterhandlaren. Under sommaren finns det en uppsjö av blommor att inhandla här. Idag blev det lite höstljung som inhandlades och planterades hemma.

En härlig, lugn lördag och bara njuta av det fantatiska sensommarvädret.

Sensommardag i septem...