0 Läs mer >>

Måndag igen och sportlovet har börjat för oss i Stockholm. Lugnare tempo på jobbet och jag älskar att jobba dessa lov.  Det hinns fixas och ordnas med material och komma ikapp med saker som annars inte hinns med förutom på kvällar,  vi hinner dokumentera tillsammans med barnen och skapa lärloggar, små härliga utflykter med matsäck, pyssel, konstruktion och massa härliga samtal. 

Måndag

1 Läs mer >>

Idag blev det premiär för mig att besöka MoS. Blev ett par mysiga timmar med shopping, fika och en hel del skratt med Emma. Fick ett presentkort av Emma i födelsedagspresent som gäller i hela MoS (förutom i matbutiker och på Systembolaget) som jag hade planer på att utnyttja idag. Och hittade något som föll mig i smaken. 

Men det behövdes bearbetas ett tag innan ett inköp kunde göras hos Michael Kors. Efter en noggran fundering ett par timmar över färgvalet så bestämde jag mig för att slå till och unna mig en ny väska. Och om jag är nöjd sen! Denna väska kommer användas flitigt i vår. 

MoS

0 Läs mer >>

En solig lördag med inslag av trötthet och orkeslös. I ett försök att liva upp humöret och orken tog jag en promenad och köpte tulpaner. Just idag var jag lite extra värd det. 


Idag står inget annat på schemat än vila, återhämtning och Mellons sista deltävling ikväll. 

Don't forget to be aw...

0 Läs mer >>


Pastel Pink! - Vårkänslor i luften
 
Armband | Trenchcoat | Top | Sneakers | Jeans | Väska
 
Sponsrat inlägg

Att rosa är ett riktigt säkert kort inför våren har nog inte passerat någon som följt modeveckorna, modetidningar eller modebloggarna de senaste veckorna. Denna populära trenchcoat från Bik Bok är jag otroligt sugen på att köpa! Även ryggsäckerna och Nikes snygga sneakers är jag sugen på att ha i min garderob.

Outfit till våren

0 Läs mer >>


ELLOS - Interiör
 
Vas | Taklampa | Kuddfodral med växter | Glasbord | Kuddfodral Romb | Soffa
 
Sponsrat inlägg

En av mina favoritbutiker, på nätet, att leta efter ny inspiration till hemmet är Ellos. En butik med stort utbud som passar alla plånböcker och stilar samt har snabba leveranstider. Kuddfodralet rom och vasen skulle mer än gärna få flytta hem till mig i vår.
 

Ellos - Interiör

0 Läs mer >>

En bra start på måndagen och extra plus att det fortfarande var ljust när jag kom hem från jobbet. Avsatte tid för ett träningspass innan jag gjorde i ordning middag. Så himla skön känsla efteråt när träningen är avklarad. 

Efter träning och middag så har jag varit slukad av Alice Munros bok "Nära hem". Boken innehåller ett urval noveller. De kretsar kring uppbrott och förändringar i till synes vardagliga kvinnors liv. Det handlar om kärlek, men senare en kärlek som man försöker få att fungera eller en kärlek som man återhämtar sig ifrån. 


Tanken var att läsa en novell efter middagen. Istället resulterade det i att jag sträckläste halva boken innan jag nyss la den ifrån mig. 

Hoppas ni får en fantastisk måndagskväll!

Avkopplande måndag

0 Läs mer >>

Älskar dessa helger som går i en härligt skön lunk. Från start till mål. Det är ingen stress, inga måsten, tider att passa eller alarm som ska ställas.

Söndag = alpina VM,  träning, långpromenad, nya blommor inhandlade och bara njutit av dagen.


Laddad för en ny vecka med jobb och träning.

Helglunken

0 Läs mer >>

Hade den skönaste av dagar igår. Gjorde absolut ingenting förutom att promenera i det härliga vädret, städa, rensa, läsa ikapp tidningar som legat på hög, kollade skidorna. Både alpina och längd. Spännande avslutning på VM. Avslutade med Mellon hemma i soffan.


Söndagen startade med en långpromenad. Idag var det något blåsigt men +5 grader redan trots den arla morgonstunden. Nu blir det frukost och Nyhetsmorgon innan söndagens agenda tar fart.


God morgon söndag!

Söndagspromenad

0 Läs mer >>

En långpromenad, fågelkvitter, klarblå himmel, strålande sol och snödroppar i rabatterna.  Det kan inte bli en bättre start på helgen och denna lördag. Det känns som vår i luften och humöret på topp! 


Ikväll blir det mello, men innan dess så blir det både städning och rensning här hemma. 


Vårig lördag

1 Läs mer >>

Fredag! Solen har värmt lite extra på kinden och det har varit en fantastisk avslutning på arbetsveckan. Det har bowlats, skrattats och varit ett bra flow på jobbet idag! 


Extra härligt med tidig fredag, långpromenad hem i eftermiddagssolen och bara njuta av nuet! 

Smile and enjoy the w...

0 Läs mer >>

Imorse när jag promenerade till jobbet kände jag mig småtrött i både knopp och kropp. Gav mig den på att det inte skulle få påverka hur min dag skulle bli. Min dag skulle bli fantastisk och bara jag kan se till att den blir så utifrån mitt mående, bemötande av kollegor, barn, föräldrar och alla jag möter etc. Och om den varit fantastisk! Det har skrattats, kramats, lunchpromenerat, effektivitet deluxe under kvällsmöte och strålande sol i massor. 


Hur har din onsdag varit? 

Let's have a fantasti...

0 Läs mer >>

Söndag och en dag till eftertanke och smälta intryck från veckan som gått. En vecka med fantastiskt väder, ljuset som gör sitt intåg lite mer för varje dag som går, umgåtts med fantastiska vänner, skrattat så jag fått kramp i magen och jag börjar se ljuset efter en tuff höst. 


Förkylningen börjar också släppa taget och förhoppningsvis gör det mig lite extra piggare i veckan som kommer.

Återhämtning