0 Läs mer >>

Här i Stockholm har våren tagit paus i ett par dagar. Det går snabbt att vänja sig vid de höga, varma temperaturerna, solens härliga strålar, fågelkvittret och alla vårblommor som är på väg upp. 


Och lika paff blir man när vädret slår om till grått, regn, snö och bara någon plusgrad ute.

Hoppas ni alla får en fantastisk fredag oavsett om våren tagit en paus just där ni bor!

När våren tog en paus

1 Läs mer >>

När jag går till jobbet har jag alltid en eller ett par stycken morgonkompisar jag möter lämgs med promenadvägen. Ett härligt inslag så här i förorten (även om de ibland är väldigt närgågna på tomter m.m.)


Halva arbetsveckan är gjord. Dagarna går i ett, men denna vecka är orken som bortblåst. Om det är den där tidsomställningen till sommartid som spökar eller pollensäsongen är oklart. Intalar mig att det är en kombo av båda för att överleva arbetsveckan.


Jag försöker boosta mig och orken med alla härliga lekar tillsammans med barnen på jobbet, träningspass på kvällstid samt långpromenader med vänner så ska jag nog överleva även denna arbetsvecka.

Morgonkompis

0 Läs mer >>


TRÄNING
 
Nike Top | Adidas Hoodie | Fitbit | Nike Skor | Tights Turkos | Tights Vinröd | Nike Tränings BH | Träningsbag
 
Sponsrat inlägg
 
Säsongen för utomhusträningen har verkligen kommit igång de senaste dagarna. I alla fall för min del. Nu är det uppskrivet i kalendern för träningspass i utegymmet. En uppdatering i min träningsgarderob var välbehövlig i år!
 
 
Hur tycker ni om att träna och motionera?
 

Vårträningen är på G!

1 Läs mer >>

Solen är på väg upp, fågelkvitter, blommorna som står vackert i rabatterna. Två rådjur står i skogsbrynet och ätee lite frukost. Sakta så vaknar naturen till liv. Ett fåtal människor är i rörelse, på väg någostans. Några till jobbet, andra till skolan eller andra på väg hem från sina jobb. 


En fantastisk start på morgonen!


Steg upp på morgonen....

0 Läs mer >>

På rasten idag pratade jag och en kollega om att börja promenera tillsammans några kvällar i veckan. Hastigt bestämde vi oss för att ses vid utegymmet redan efter jobbet för ett träningspass och sedan en promenad i motionsspåret som ligger precis vid utegymet. Perfekt avslut efter arbetsdagen och bra start på veckan. 


Dessutom kostade det inget utan bara väl investerad tid i oss själva.


Måndagsträning

0 Läs mer >>

För ett år sedan idag vaknade jag upp till denna vy och firade påsken i skärgården. Om tre veckor är jag där igen. Få andas skärgårdsluft, tanka energi och njuta av lugnet. Detta är verkligen mitt andningshål och paradis på jorden. Kan aldrig säga det för många gånger. Det är otroligt rogivande att komma ut hit. Det blir en annan lunk i tillvaron, axlarna åker automatisk ner och livet känns så mycket lättare.Denna söndag startade något mulet, halvgrått och låg kvar en stund och läste innan magen kurrade. Frukost, kaffe och Nyhetsmorgon innan det var dags att möta denna söndag.


En söndag med tvättstugsbesök, storstädning, långpromenad i eftermiddagssolen och ett träningspass med Paolo Roberto hemma i vardagsrummet. Skönt avslut på helgen och uppladdning inför kommande arbetsvecka.


FIRST I drink the cof...

2 Läs mer >>

Efter en arbetsvecka som gått i rasande fart så var jag tröttare än tröttast och somnade halvvägs in i Let's Dance igår vilket resulterade i en tidig lördagsmorgon. Efter en långfrukost framför Nyhetsmorgon blev det en solig långpromenad för att inhandla nya blommor. Älskar att ha blommor hemma, framför allt nu på våren!

Idag lyxade jag till det med två buketter: rosor och tulpaner. Blev en stor bukett på vardagsrumsbordet.

Vår och nya sneakers är ett måste. I år satsar jag på rosa sneakers. Får nog bli ett par vita också om ett par veckor.

Trevlig lördag och njut av det fantastiska vårvädret.

Smile and enjoy the w...

0 Läs mer >>


ELLOS SNEAKERS
 
Svarta | Grå Adidas | Brun Adidas | Adidas Stan Smith | Vagabond Beige | Vagabond Rosa
 
Sponsrat inlägg

Ellos har ett brett utbud av olika märken och priskategorier av vårens snygga sneakers.

Vårens sneakers

0 Läs mer >>

Just nu frossar jag i att köpa hem tulpaner. Köper minst en bukett i veckan och vardagslyx att ha en bukett blommor hemma på köks- eller vardagsrumsbordet kan jag tycka.


I lördags köpte jag med mig en bukett med tulpaner efter att h uträttat lite ärenden.

Igår hade vi kvällsmöte på jobbet och våra fantastiska chefer avslutar mötet med att varje medarbetare får en varsin tulpanbukett med sig hem. Ett härligt avslut på måndagen och bra start på resten av arbetsveckan.

Tulpanfrossa

0 Läs mer >>

Startade min söndag med kaffe på balkongen och njutit av den värmande solen innan det blev en dag i fixandets tecken. Alltid så skönt efteråt när det har städats och rensats här hemma. Otroligt härligt att få en nybäddad säng att krypa ner i ikväll.  Bland det bästa jag vet är en nybäddad säng. Uppskattar verkligen de där små sakerna!


Idag har det också kliat lite i mina planteringsfingrar. Så sugen på att köpa hem lite växter att plantera i krukorna vid ytterdörren. Ljungen som planterades i höstas har gett upp för länge sen och stått där i krukan och blängt lite irriterat på mig över att få slängas. Nu vill jag ha annat i krukorna än höstblommor och ljung.

Får nog bli en inköps- och planteringsdag nästa helg!

Önskar er en fantastisk söndag!

Söndagsfix

1 Läs mer >>

Slog upp mina ögon alldeles för tidigt imorse, men låg kvar en stund och läste innan jag gick upp för frukost och kaffe.


Blev en långpromenad i solen. Jag passade på att uträtta lite ärenden längs med vägen. Helglunken just nu passar mig perfekt. Lugn start på morgonen, promenad och bara ta dagarn som de kommer.

Landat hemma igen och ordningen är återställd med nya tulpaner. Vardagslyx att unna mig lite nya blommor till helgen. 


Ikväll blir det en film och mys med vänner.

Lördagsmys

1 Läs mer >>

Hämtade ut ett paket från Ellos efter jobbet igår med denna snygga vas. Hemmet behöver lite våruppdatering. Tror nästan jag ska köpa en vas till då denna var i perfekt storlek. 


Idag skiner solen, himlen är klarblå, solglasögonen på och en välbehövlig promenad har hunnits med efter jobbet. 

Fredagskänslan har även den infunnit sig så nu tar jag helg! 

Fredagskänslan