0 Läs mer >>

Imorse när jag vaknade kändes det som en höstdag där jag bara ville tända massa ljus, sätta på en bra film samt kryper ner i soffan med en filt. Just idag, stannade tanken, vid just att tända ljus till frukosten.


Under skogsutflykten idag hittade vi en av mina favoritblommor: liljekonvaljen.


Tror att jag ska plocka hem en buket imorgon efter jobbet.

Tisdagsregn

0 Läs mer >>


INREDNING ELLOS
 
Ampel | Lampa | Kuddfodral | Timglas | Lyktor | Radjur | Poster | STHLM Poster
 
Sponsrat inlägg


Nyheter från Ellos

0 Läs mer >>

Så är en superhärlig långhelg till ända. Jag känner verkligen hur mina batterier blivit laddade av sol, värme, ledighet, familj och god mat. Välbehövligt för de flesta av oss skulle jag tro. 


Vi har suttit i solstolarna och druckit rosé samt ätit jordgubbar. Vi har grillat, skrattat och årets första dopp. 

Nu är jag laddad för att starta en ny vecka innan ytterliggare en långhelg står och väntar runt dörren. 

Sommarhelg i skärgård...

1 Läs mer >>

Spenderat min torsdag tillsammans med Emma på Ålands hav. En dag fylld med skratt, shopping, vin och god mat. 

På hemresan hade vi bokat bord för buffé. Vi njöt av den fantastiska utskikten med ett gott vin och havets delikatesser såsom räkor, sill och lax. Enliten sötsak till efterrätt behövdes för att få upp energinivån lite till.


En härlig start på långledigheten!

En dag på sjön

0 Läs mer >>

Idag är det en extra stor dag för oss hockeyälskare. VMfinal mot Canada.

Som jag längtar. Håller alla tummar och tår för en seger och att vi får samlas i Kungsan på måndag. 

Nu hejjar vi fram Sverige till ett VMguld eller hur?


Glöm inte att lämna ett ❤️-tryck!

VM-final

1 Läs mer >>

Som helgerna är efterlängtade just nu. Veckorna är intensiva, kvällarna likaså. Trevligheter blandat med träning och jobb. Jag älskar vardagen när det händer massor med saker. Samtidigt älskar jag den lugna vardagen och rutinerna.


Just nu när det är så intensivt så blir det att jag inte fyller mina helger med massa saker. Helgerna blir min lugna oas, min andningspaus då jag bara fokuserar på vila och återhämtning. En del trevligheter kläms såklart in också, men jag väljer med omsorg. 

Bästa starten på min helg just nu är att, både lördag och söndag, börja dagen med ett träningspass på gymet. Det får mig att komma ner i varv och möta resten av helgen på bästa sätt.  Bästa inslaget på min helgrutin!

Min söndag har ägnats åt att springa i tvättstugan, träningspass på gymet, storstädat lägenheten, äntligen tagit fram utemöblerna på balkongen samt packat inför en stundande långhelg. 


En effektiv dag och ska bli superskönt att bädda ner mig i en nybäddad säng med en bra bok.

Lämna mer än gärna ett ❤️-avtryck! 

Underbara helg!

0 Läs mer >>

Lördag och inga planer alls för dagen. Eller helgen för den delen heller. Det är vad jag behöver efter en intensiv vecka.


Njuta av en sovmorgon, äta frukost framför tv:n, gå hemma och plocka eller bara ta en långpromenad. Göra det som faller mig in helt enkelt.

Igår kommer sommarvärmen ordentligt till Stockholm. Underbart! 


Efter jobbet var jag och en kollega på AW med den lokala avdelningen med Lärarförbundet. Jättetrevligt att träffa andra kollegor i kommunen och höra om andra verksamheter. Jätteintressant!

Ha nu en fantastisk lördag! Och glöm inte att tryck på ❤️-at om du gillar ett inlägg.

Och så kom våren...

0 Läs mer >>

Rivstartade en intensiv vecka igår med planeringsdag på jobbet. Mycket stillastittande, diskussioner, analyser och utvärderingar. 


Trots att jag helst bara ville hem efter jobbet igår och krypa ner i soffan så tog jag en cykeltur till gymet. 

Cykelturen blev dock kanske inte så härlig och skön som jag hade hoppats och bakdäcket är återigen i behov av reparation pga en inte helt rätt reparation för en dryg vecka sedan. Så följetången fortsätter!

Idag blev en härlig, men lång dag på jobbet med avslutnings- och utvecklingssamtal. Men hann njuta av en härlig promenad på rasten idag och ladda batterierna.


Resten av veckan är proppfylld av kvällsmöten, utvecklingssamtal, Förskolans dag och AW och middag med den lokala avdelningen för Lärarförbundet och så ska jag försök klämma in lite träning på det också.

En intensiv och fullkomligen normal arbetsvecka för mig i mitten på maj.

Intensiv vecka

1 Läs mer >>

Så glad att jag tog mig iväg till gymet på förmiddagen och tränade. Idag vann jag återigen mot tröttheten som just nu suger musten ur mig. 


Maj är en månad som är tuff på jobbet, säkert på många andra arbetsplatser också. Allt ska avslutas och knytas ihop inför en stundande sommarsemester, det är avslutningar till höger och vänster, middagar och trevligheter - ja allt ska hända i maj. Det blir intensivt och långa dagar. Tur att jag har träningen för att kunna komma ner i varv och koppla bort saker för en stund i alla fall.
 
Igår när jag träffade tjejerna bytte vi lite böcker med varandra och lånade av varandra. Älskar verkligen att byta/låna böcker med varandra och få boktips som man annars kanske inte skulle ha läst.


Just Strindberg har jag sedan ett par veckor tillbaka bestämt mig för att försöka läsa minst en av hans böcker. Så får vi se vad "Hemsöborna" ger mig för erfarenhet och kunskap. Stress och att vara utmattad är något jag har erfarenhet av själv och vet hur tufft det kan vara att vara där. En av mina bästa vänners syster är själv i denna sits och har fått möjligheten att skriva en novell om sin resa. Satt med tårarna rinnande för kinderna av igenkänning och med en känsla av vara frustrerad och arg över hur det idag ser ut på många arbetsplatser med en arbetsbörda utan dess like. Kanske har vi själva orsakat den arbetsbördan eller så ställs det andra, höga krav i samhället idag som bara är övermäktiga för vissa av oss. 

En söndag med tid för reflektion, igenkänning, att prioritera mig själv och sätta mig själv i första rummet. 

Söndag

1 Läs mer >>

Som traditionen innebär en lördag i mitten på maj så är det obligatorisk tjejkväll med de bästa för att se Eurovision-finalen tillsammans.


Denna kväll och lördagarna i februari är vikta till Mellon och Eurovision.

Ikväll hejar vi på Robin!! Vilka hejar ni på i årets tävling? 

Eurovision 2017

0 Läs mer >>

Vaknade uppe till strålande sol, klarblå himmel och fågelkvitter, men med ett lättillamående, mensvärk deluxe och en kropp som strejkade. Det där träningspasset som jag numera längtar efter på helgerna får skjutas upp tills imorgon och istället lyssna på kroppen. Dagar som denna vet jag,  av erfarenheten genom åren, är bäst till en varm dusch, vetekudde, två panodil och vänta ut det ett par timmar. 

En lördagmorgon som inte riktigt blev som jag tänkt mig. Men från och med nu kan det bara bli bättre!

Hello Sunshine!

0 Läs mer >>

Innan jag tog helg ordentlig idag så cyklade jag till gymet och rev av ett styrketräningspass. Så otroligt skönt att starta helgen med en känsla av träningsvärk i hela kroppen! Imorgon är det bara på't igen.

Måste bara tipsa om en ny favorit i mellanmålsväg: Lindahls smaksatta kvarg med hallonsmak + lite färska bär. 


Ska tilläggas att det inte är varje dag jag äter denna kvarg men när tiden tryter och jag måste få något i magen innan exempelvis träningen.

Lämna gärna en kommentar eller ett ❤️-avtryck, uppskattas!

 

Träningsfredag