Äntligen med cykel (igen)!

Jag har känt mig lite halv sedan i oktober då min cykel fick punktering. Då kände jag att det inte var aktuellt att lämna in den för reparation då det var en stundande vinter på ingång och då jag inte har vinterdäck till min cykel kunde jag lika gärna börja gå till och från jobbet. Vintern har övergått till vår (även om det fortfarande snöar i maj) och cykeln har stått där och blängt lite irriterad på mig för den vill användas nu.  Och när jag nu skaffat gymkort känns det mer aktuellt en någonsin att lämna in cykeln och åtgärda punkteringen. Så jag kan börja cykla till och från gymet istället för att behöva vara beroende av att passa en buss. 


Sagt och gjort, i söndags lämnades den in och dagen efter ringer de och meddelar att cykeln är redo att hämtas. Snabbaste servicen och dessutom kostade det knappt något alls. 

Detta väder tar knäcken på mig. Det är kallt, snöar om vart annat och är minusgrader på nätterna. Känns som det är sommar som övergår till höst. Jag behöver ha lite värme, sol och ljumna kvällar där jag kan hänga på balkongen med en bra bok eller inta middagen efter jobbet eller träningspasset. 


Men till helgen hoppas jag på lite mer värme och soliga dagar. 

Lämna gärna en kommentar eller ett ❤️-avtryck. Uppskattas!

Kommentarer:

1 Ditte:

skriven

Bra att komma till skott med cykeln och det är ju en annan frihet med den än att passa bussar. Och lite extra rörelse blir det ju också. Ska nog ta och se över mina cyklar här hemma i Stockholm. Behövs nog...

Svar: Ja det var verkligen bättre sent än aldrig. Det blir en helt annan frihet att inte behöva stressa och passa tider efter träningen
Malin

Kommentera här: